Inför besöket

Är det första gången ni ska besöka oss på STORA Hopp & Skoj? Då har ni här nedan lite praktisk information som förenklar ert besök.

PARKERING
Vi har lite drygt 200 st parkeringsplatser för bilar fördelat på två parkeringar om var sin sida av fastigheten. Kommer ni med bil så ställer ni in navigatorn på Rälsvägen 7.

Huvudparkeringen
Sväng av från Hissjövägen/363:an in på Rälsvägen. Direkt på höger sida så har vi ett 80-tal parkeringar framför fastigheten. Om det ser fullt ut på den parkeringen så fortsätter ni 50 meter och svänger in höger. Kvällar och helger så får ni nyttja parkeringsplatserna som är uppmärkta Vanservice, men lite längre in finns ytterligare ett 30-tal parkeringar på södra sidan om Rälsvägen 7. Hittar ni ingen ledig parkeringsplats så följer ni skyltarna runt fastigheten vidare mot den VÄSTRA parkeringen där ni svänger in mellan ett förråd och COOP.

LOKALBUSSAR (ULTRABUSS)
Närmsta hållplats för lokalbussar är gångvägen 1 km från vår entré. Ni väljer 7:ans busslinje och kliver av på näst sista hållplatsen på Rödäng. På kartan bredvid så ser ni vilken väg ni ska följa. Notera att de första 700 m är genom ett industriområde utan gång eller cykelbana. När ni kommer fram till Hissjövägen/363:an så följer ni cykelvägen till vår entré.

YTTERKLÄDER
I entrén så har vi ett stort antal klädskåp där ni kan låsa in era skor och ytterkläder. Klädskåpen låses med hänglås. Om ni glömmer att ta med egna hänglås så kan ni köpa hänglås i entrén för 35 kr/st. Vi har även en öppen garderob där ni kan ställa in skor och jackor, men den garderoben är obevakad.

BARNVAGN/SKÖTBORD/BARNMAT/BARNSTOLAR
Vid behov så är det okej att ta med barnvagn in i leklandet, men torka av hjulen först så ev. smuts stannar innan skyddsmattorna. Skötbord finner ni inne i handikapptoaletten och om ni vill värma barnmat så finns det en micro vid köksön i serveringen. Vi har ett antal barnstolar för bebisar i serveringen.

OMKLÄDNING
Kom ombytta, gärna med tunn långärmad tröja och mjukisbyxor. Besökare som är 13 år eller äldre som köper dagskort till ”prestationscentrat UPC inkl STORA Hopp & Skoj” har dock möjlighet att nyttja prestationscentrats omklädningsrum. Kom ihåg att inga barn får ”leka” i de ytorna.

TOALETTER
Vi har 6st toaletter i entrén samt 1st handikapptoalett med skötbord.

ENTRÉAVGIFT
Vi föredrar att ni betalar med swish eller kort, men vi accepterar även kontanter.

ÅRSKORT/FAMILJEÅRSKORT
Om ni har tänkt teckna ett årskort/familjeårskort så kan det göras i entrén, men inom kort kommer det även gå att göra via vår hemsida samt via vår app. Avbetalning via autogiro kommer att vara möjligt.

VATTEN
I Serveringen finns en köks-ö med glas och vattenkran. Kom ihåg att lämna det glas ni använt i diskrummet så ingen annan gäst får ett använt glas. Om ni vill fylla egna vattenflaskor så får ni göra det på toaletterna.

EGEN MATSÄCK
Notera att det ej är tillåtet med egen matsäck i vår servering. Det är dock okej att lämna anläggningen och sen komma tillbaka senare på dagen så länge ni har kvar det dagsaktuella armbandet som ni fick vid betalning av entrén.