Kalas

Hopp & Skoj är den perfekta platsen för ett barnkalas! Här får bokade sällskap tillgång till ett av våra kalasrum där vi dukar upp ert kalasfika.

Det upplägg vi rekommenderar är att barnen börjar med att leka i 1h, därefter fikar ni i kalasrummet innan ni fortsätter leka. Kalasrummet har ni i 45 minuter.

Vi har tre kalasrum om vardera 18 kvm som är möblerade för 14 st gäster, men det går att ställa in några extrastolar ifall ni blir en större grupp. Är ni riktig många så rekommenderar vi kalas under vardagkväll då vi kan duka upp till er i vår inre servering med plats för upp till 70 personer.

Pris vid minst 5 st gäster: 180 kr/person

I priset ingår:
– Entréavgift till leklandet
– 45 min tillgång till ett av våra kalasrum.
– Kladdkaka med grädde.
– Saft med fri påfyllning och en bulle per gäst
– Den som fyller år får även en present av oss.

KOM IHÅG
Kom ihåg att det är du som vuxen som har ansvaret för alla barnen som närvarar vid kalaset. Priserna gäller för bokning under våra ordinarie öppettider och ni måste vara minst 5 st barn per bokning.

INBJUDNINGSKORT
Klicka på bilden till höger för att få upp en mall för inbjudningskort till kalas. Ni kan även ladda hem filen i .PDF-format här.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Vi behöver er bokning minst 3 dagar före önskat datum för kalaset. Detta för att hinna förbereda med fika till alla era gäster. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom 24h med info om bokningen är möjlig att genomföra, alternativt ger förslag på närliggande tider som är bokningsbara. Ni kan även mejla er förfrågan per e-post till info@hopposkoj.se.